Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό η Κριστίν Λαγκάρντ

Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό η Κριστίν Λαγκάρντ

Θετική στον κορωνοϊό διεγνώσθη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, όπως ανακοίνωσε η ίδια σήμερα, μέσα από ένα μήνυμα στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η κ. Λαγκάρντ αναφέρει: «Σήμερα το διαγνώστηκα θετική στον Covid-19. Είμαι πλήρως εμβολισμένη και τα συμπτώματα μου είναι ευτυχώς αρκετά ελαφριά. Θα εργαστώ από το σπίτι στην Φρανκφούρτη μέχρι να αναρρώσω πλήρως».

 


Ενώ, τονίζει πως η ασθένεια της δεν επηρεάζει καθόλου τις λειτουργίες της ΕΚΤ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE