Εξαήμερη κράτηση για 17χρονη και 34χρονο για υπόθεση κλοπών και ληστείας

Εξαήμερη κράτηση για 17χρονη και 34χρονο για υπόθεση κλοπών και ληστείας

Διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 17χρονης και 34χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν σε σχέση με υποθέσεις κλοπών και ληστείας, που διαπράχθηκαν χθες στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:30 χθες, πολίτες κατήγγειλαν ότι η 17χρονη εισήλθε στην κατοικία 88χρονης και έκλεψε πορτοφόλι, στο οποίο υπήρχε χρηματικό ποσό χιλίων ευρώ. Σύμφωνα με την μαρτυρία, η 88χρονη αντιλήφθηκε την νεαρή στην οικία της και όταν ζήτησε εξηγήσεις, αυτή φέρεται να την έσπρωξε και να τράπηκε σε φυγή.

Η 88χρονη κάλεσε σε βοήθεια τους γείτονες της, οι οποίοι εντόπισαν την 17χρονη, ενώ αναγνωρίστηκε από την παραπονούμενη ως το πρόσωπο που έκλεψε το πορτοφόλι, το οποίο εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο, περιέχοντας μόνο ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Παράλληλα, άνδρας που διαμένει στην περιοχή, αντιλήφθηκε ότι είχε κλαπεί το πορτοφόλι του, από το σταθμευμένο αυτοκίνητο του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό 200 ευρώ.

Από τις εξετάσεις μελών της Αστυνομίας, που κλήθηκαν στη σκηνή, προέκυψαν στοιχεία εναντίον 34χρονου, ο οποίος πέραν της κλοπής του πορτοφολιού από το όχημα του παραπονούμενου, φέρεται να παρέλαβε από την 17χρονη το πορτοφόλι της 88χρονης.

Εναντίον των δυο υπόπτων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, με τον 37χρονο να εντοπίζεται γύρω στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα, σε διαμέρισμα στη Λεμεσό.

Το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση τους για περίοδο έξι ημερών, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE