Χατζηπαντέλας: Τι θα δούμε στη σημερινή σύσκεψη για χαλαρώσεις - «Ξέρω από πρώτο χέρι ότι έχουμε πρόβλημα στις Πρώτες Βοήθειες» - Βίντεο

Χατζηπαντέλας: Τι θα δούμε στη σημερινή σύσκεψη για χαλαρώσεις - «Ξέρω από πρώτο χέρι ότι έχουμε πρόβλημα στις Πρώτες Βοήθειες» - Βίντεο

Για τη βελτίωση των πρώτων βοηθειών Λάρνακας, όπως και για πιθανές χαλαρώσεις μέτρων μίλησε έξω από το νοσοκομείο Λάρνακας ο κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

«Τη Δευτέρα στο Υπουργείο Υγείας είχαμε σύσκεψη για τις πρώτες βοήθειες της Λευκωσίας και της Λεμεσού».

Ανέφερε πως στόχος του Υπ. Υγείας είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα να είμαστε και σε ένα νοσηλευτήριο για να βλέπουμε τα προβλήματα από κοντά.

«Με το να βρισκόμαστε εδώ θα κατανοήσουμε από πρώτο χέρι τι προβλήματα έχουμε για να τα βελτιώσουμε. Ο στόχος της σημερινής συνάντησης είναι η βελτίωση των πρώτων βοηθειών», τόνισε.

Συνέχισε λέγοντας, «Το δεύτερο θέμα είναι να ολοκληρωθεί η μετακόμιση του παλαιού νοσοκομείου στο νέο κτίριο  στο νοσοκομείο Λάρνακας και το τελευταίο θέμα να αξιολογήσουμε την μονάδα εντατικής θεραπείας που όπως πολύ καλά γνωρίζετε θέσαμε σε λειτουργία πριν 2-3 μήνες και θέλουμε να δούμε πως πηγαίνει και αν πρέπει να την ενισχύσουμε.»

«Ήρθα αρκετές φορές στις πρώτες βοήθειες και τις έχουμε αξιολογήσει, ξέρω από πρώτο χέρι ότι έχουμε πρόβλημα. Είναι η ώρα αυτή τη στιγμή να λύσουμε το πρόβλημα γι’ αυτό θα έρθει και η διοίκηση του ΟΚΥπΥ και του νοσηλευτηρίου για να λυθεί αυτό το πρόβλημα που έχουμε τόσο καιρό,» δήλωσε.

Για νέες χαλαρώσεις σε μέτρα απάντησε πως αναμένει να ακούσει σήμερα τους ειδικούς στη σύσκεψη που θα έχουν.

Πρόσθεσε πως «Η αίσθηση που έχω μετά από εισηγήσεις των ειδικών είναι ότι θα δοθούν κάποιες χαλαρώσεις μέσα στις επόμενες μέρες και κάποιες άλλες μέσα στις επόμενες 15 μέρες».

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, τόνισε. Ανέφερε πως υπάρχει ένα πλάνο και δεν θέλουν να το χαλάσουν και να γεμίσουν τα νοσηλευτήρια, άρα πρέπει προσεκτικά σιγά σιγά να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE