Survivor: «Ζάλισαν» τα πλάνα της Ναυσικάς στην παραλία - Δείτε το βίντεο

Survivor: «Ζάλισαν» τα πλάνα της Ναυσικάς στην παραλία - Δείτε το βίντεο

Για την εμπειρία της από το χώρο του μόντελινγκ έλεγε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor κι η παραγωγή επέλεξε να τονίσει με τα πλάνα της το καλλίγραμμο κορμί της.

Η παίκτρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αναγκάστηκα από μικρή να είμαι ανεξάρτητη. Εν τέλει δεν πήγα ποτέ Πανεπιστήμιο και συνέχισα να δουλεύω μετά τα 18 μου και σαν σερβιτόρα. Μου έγινε μια πρόταση από μια make up artist στο καφέ που δούλευα για να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Είχα τεράστια ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν πίστευα πως έχω τις αναλογίες και το ύψος για να γίνω μοντέλο.

Μου κανόνισε ραντεβού με ένα πολύ μικρό πρακτορείο. Οπότε έφτασα σε σημείο να μην κάνω άλλες δουλειές και να ασχολούμαι με το μόντελινγκ.» Όσο η Ναυσικά μιλούσε για την επιβίωσή της και στην πραγματική ζωή, τα πλάνα δεν σταματούσαν να δείχνουν από άκρη σε άκρη το σώμα της με τις άψογες αναλογίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE