Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για κατ' οίκον εμβολιασμό με την 4η δόση

Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για κατ' οίκον εμβολιασμό με την 4η δόση

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κλινηρών ατόμων που επιθυμούν να εμβολιαστούν, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως η χορήγηση της ενισχυτικής/4ης δόσης εμβολίου θα γίνεται κατ’ οίκον ή στο χώρο διαμονής των ασθενών από εξειδικευμένους νοσηλευτές, οι οποίοι θα επικοινωνούν με τους αιτητές για τη διευθέτηση ραντεβού για τον εμβολιασμό.

Ο εμβολιασμός θα γίνεται με εμβόλιο τεχνολογίας mRNA Pfizer νοουμένου ότι έχει παρέλθει η περίοδος των 5 μηνών από την ενισχυτική/3η δόση εμβολίου.

Δικαιούχοι είναι τα άτομα άνω των 70 ετών και άτομα ανοσοκατασταλμένα ανεξαρτήτως ηλικίας.

Συγκεκριμένα:

  • Οι δικαιούχοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το Έντυπο Συγκατάθεσης Ά https://bit.ly/3DBnpQG και να το παρουσιάσουν μαζί με το έντυπο ταυτοποίησης και την κάρτα αρχικού εμβολιασμού, την ημέρα του εμβολιασμού τους.
  • Άτομα τα οποία κατά την αρχική φάση του εμβολιαστικού προγράμματος δεν εμβολιάστηκαν κατ’ οίκον, αλλά σήμερα λόγω προβλήματος υγείας είναι κλινήρη, μπορούν να αιτηθούν για κατ’ οίκον εμβολιασμό, συμπληρώνοντας κατάλληλα το Έντυπο Συγκατάθεσης ‘Β https://bit.ly/3r2PZW9. Το εν λόγω Έντυπο θα πρέπει να αποστέλλεται υπογεγραμμένο τόσο από το δικαιούχο ή εκπρόσωπό του, όσο και από τον Προσωπικό Ιατρό στο φαξ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE