Αδύνατη η αποστολή/παραλαβή εγγράφων σε Ρωσία και Ουκρανία με διπλωματικό σάκο

Αδύνατη η αποστολή/παραλαβή εγγράφων σε Ρωσία και Ουκρανία με διπλωματικό σάκο

Μη εφικτή η αποστολή/παραλαβή εγγράφων με διπλωματικό σάκο σε Ρωσία και Ουκρανία

Ενημερώνεστε ότι ένεκα της όλης κατάστασης που προκύπτει από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τις επιγενόμενες συνέπειες, όπως το κλείσιμο της Πρεσβείας μας στο Κίεβο και τη δυσχέρεια στη διενέργεια πτήσεων μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας, δεν είναι εφικτή η αποστολή/παραλαβή εγγράφων με διπλωματικό σάκο από/προς τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Παράλληλα, πληροφορείστε ότι οι εταιρίες DHL και TNT των οποίων οι υπηρεσίες χρησιμοποιούνται, γνωστοποίησαν ότι σταματούν πλέον την αποστολή και παραλαβή πακέτων με προορισμό ή προέλευση τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE