Μέχρι την Πέμπτη 14 Απριλίου θα καταβληθούν συντάξεις και επιδόματα ενόψει Πάσχα

Μέχρι την Πέμπτη 14 Απριλίου θα καταβληθούν συντάξεις και επιδόματα ενόψει Πάσχα

Μέχρι και την Πέμπτη 14 Απριλίου θα καταβληθούν συντάξεις και επιδόματα ενόψει των γιορτών του Πάσχα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, «ενόψει των γιορτών του Πάσχα 2022, έχουν υλοποιηθεί όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για την έγκαιρη καταβολή όλων των συντάξεων και επιδομάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του».

Συγκεκριμένα, «τα μηνιαία επιδόματα που παρέχονται από το Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες θα είναι διαθέσιμα μέσω εμβασμάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022».

Οι μηνιαίες ειδικές συντάξεις και παροχές στους επωφελούμενους από το Ταμείο Ανακουφίσεως Παθόντων, περιλαμβανομένου του Πασχαλινού Επιδόματος που τους αφορά, θα είναι διαθέσιμα μέσω εμβασμάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022.

Τέλος, η καταβολή των Συντάξεων καθώς και της Ειδικής Παροχής σε Πρόσωπα με Θαλασσαιμία του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, της Κοινωνικής Σύνταξης και της Ειδικής Αύξησης της Θεσμοθετημένης Σύνταξης (Τιμητικό Επίδομα) ενόψει του Πάσχα 2022 θα διενεργηθεί την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE