«Καμπάνα» ύψους €8.000 σε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα - Εντοπίστηκαν πάνω από 500 πελάτες

«Καμπάνα» ύψους €8.000 σε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα - Εντοπίστηκαν πάνω από 500 πελάτες

Καμπάνα ύψους 8000 ευρώ επιβλήθηκε σε υπεύθυνο υποστατικού στην Αγία Νάπα από την ΑΔΕ Αμμοχώστου, για μη τήρηση των μέτρων και την εφαρμογή των Διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, «γύρω στις 00:30 της 3/4/22 εντοπίστηκε νυκτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα να παραβιάζει κατάφορα τους όρους των Διαταγμάτων του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, αφού υπήρχε συνωστισμός μεταξύ των πελατών, υπεράριθμοι πελάτες (πέραν των 500 κατά παράβαση του διατάγματος) και μη τήρηση αποστάσεων».

Στον υπεύθυνο του υποστατικού εκδόθηκε από το ΟΠΕ Αμμοχώστου εξώδικο πρόστιμο ύψους 8000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE