Στους δρόμους η Αστυνομία - Νέα εκστρατεία από σήμερα 4/4 - Τι θα ελέγχει

Στους δρόμους η Αστυνομία - Νέα εκστρατεία από σήμερα 4/4 - Τι θα ελέγχει

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πρόληψη και μείωση των τροχαίων συγκρούσεων και ιδιαίτερα των σοβαρών και θανατηφόρων δυστυχημάτων, η Αστυνομία Κύπρου εξαγγέλλει παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου, για χρήση ζώνης ασφαλείας και παιδικών καθισμάτων.

Η εκστρατεία, η οποία άρχισε σήμερα 4 Απριλίου, 2022 θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου, 2022.

Σκοπός της εκστρατείας είναι να επιτευχθεί μέσω της αστυνόμευσης, η ευαισθητοποίηση των οδηγών και επιβατών αυτοκινήτων, στη χρήση της ζώνης ασφαλείας τόσο στα μπροστινά όσο και στα πίσω καθίσματα, αλλά και την πρόσδεση των παιδιών στα παιδικά καθίσματα. Απώτερος στόχος, η μείωση των σοβαρών και θανάσιμων τραυματισμών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της τριετίας 2019 – 2021, διαπιστώνεται ότι ποσοστό 46,2% των νεκρών οδηγών και επιβατών οχημάτων δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE