Τσάκωσαν 37χρονο με συσκευασίες κάνναβης - Του πέρασαν χειροπέδες

Τσάκωσαν 37χρονο με συσκευασίες κάνναβης - Του πέρασαν χειροπέδες

Στη σύλληψη 37χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Γύρω στις 6μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος, σε δρόμο της Λάρνακας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 37χρονου, ένα τσαντάκι εντός του οποίου υπήρχαν τρεις νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 80 γραμμαρίων.

Ο 37χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE