Τριακόσια εβδομήντα κιλά σκουπίδια από τον καθαρισμό της παραλίας Sandy Beach της Λέμπας

Τριακόσια εβδομήντα κιλά σκουπίδια από τον καθαρισμό της παραλίας Sandy Beach της Λέμπας

Το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ σε συνεργασία με το Σωματείο Κυματολισθησης Πάφου (ΣΟ.ΚΥ.ΠΑ), και τους νέους εθελοντές από το The International School Of Paphos διοργάνωσαν εκστρατεία καθαριότητας στην παραλία Sandy Beach της Λέμπας με το σύνθημα "Ας αφήσουμε στην άμμο μόνο το ίχνος μας αυτό το καλοκαίρι”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο πλαίσιο του καθαρισμού συγκεντρώθηκαν σκουπίδια 370 κιλών πλαστικά οικοδομικά υλικά, κομμάτια από ξύλο. και άλλα.

Το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ ευχαρίστησαν όσους συνέβαλαν στον καθαρισμό στο sandy beach της Λέμπας. Η Ακτομηχανικός/ Πολιτικός Μηχανικός και Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ Ξένια Λοϊζίδου ανέφερε πως οι θάλασσες μας έχουν γίνει “σούπες” πλαστικών, τα μικροπλαστικά είναι παντού, τα αναπνέουμε, τα καταπίνουμε, ζούμε μαζί τους και πρέπει να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο κίνδυνο της πλαστικής ρύπανσης μαζί με τις υπόλοιπες μορφές ρύπανσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό, υποδεχόμενος σήμερα στο Προεδρικό, τον νέο Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE