ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο Νοσοκομείο 3χρονο παιδάκι

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο Νοσοκομείο 3χρονο παιδάκι

Τραγωδία σημειώθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο με τον θάνατο τρίχρονου παιδιού που έφυγε την Παρασκευή 1η Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το αγόρι, το οποίο έπασχε από καρδιοπάθεια και έπρεπε να μεταφερθεί σε ιατρικό κέντρο στη Γερμανία, αλλά το ιατρικό κέντρο δεν αποδέχτηκε τη μεταφορά του καθώς οι γονείς του δεν ήταν εμβολιασμένοι.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου δρ. Αβραάμ Ηλιά, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και παρά τις προσπάθειες τον γιατρών «έσβησε» γύρω στις 08:00 το πρωί της Παρασκευής άφησε την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 45χρονος μοτοσικλετιστής Πέτρος Βουτή

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 45χρονος μοτοσικλετιστής Πέτρος Βουτή

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (28/10) στον δρόμο Καρβουνά-Τροόδους, όταν ο 45χρονος Πέτρος Βουτή, μοτοσικλετιστής έσβησε στην άσφαλτο μετά από σύγκρουση με διπλοκάμπινο όχημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE