Πάτρα: Μαρτυρία – σοκ για τη σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Φοβόταν για τη ζωή της»

Πάτρα: Μαρτυρία – σοκ για τη σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Φοβόταν για τη ζωή της»

Μια νέα μαρτυρία «φωτιά» βλέπει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας. Μπορεί η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών να συνελήφθη την Τετάρτη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ωστόσο η υπόθεση κάθε άλλο παρά στο τέλος της έφτασε.

Μάλιστα η νέα αυτή μαρτυρία δεν αφορά τους θανάτους των παιδιών, αλλά τη σπιτονοικοκυρά το σπιτιού που έμενα το ζευγάρι με τα τρία παιδιά.

Η συγκλονιστική αυτή μαρτυρία έρχεται από άτομο του περιβάλλοντος της σπιτονοικοκυράς, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει ούτε την ιδιότητά του, αλλά ούτε και το όνομά του.

Ο άνθρωπος αυτός αναφέρει πως η εν λόγω γυναίκα -η οποία όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής- έφυγε από καρκίνο, του είχε εκμυστηρευτεί πως φοβόταν ότι μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης να της κάνουν κακό.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE