Επιμένει η έξαρση του κορωνοϊού ανά το παγκόσμιο - Ποιες χώρες έχουν τα περισσότερα κρούσματα

Επιμένει η έξαρση του κορωνοϊού ανά το παγκόσμιο - Ποιες χώρες έχουν τα περισσότερα κρούσματα

Στα 488.675.169 ανήλθαν τα κρούσματα COVID-19 ανά τον κόσμο από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Worldometers. 'Έχουν καταγραφεί 6.167.166 θάνατοι από τον ιό και συνολικά 423.682.897 ασθενείς έχουν αναρρώσει.

Στην κορυφή της λίστας των χωρών με τα περισσότερα κρούσματα, παραμένουν οι ΗΠΑ, Ινδία και Βραζιλία, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν τρεις ευρωπαϊκές χώρες, η Γαλλία, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Νότια Κορέα, που βρίσκεται στη δέκατη θέση της λίστας και μαστίζεται από έξαρση της πανδημίας της COVID-19 τις τελευταίες εβδομάδες, καταγράφει σημαντική αύξηση σε κρούσματα, με 230.187 νέους ασθενείς, καθώς και σε θανάτους, με 360 νέους νεκρούς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης:  Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Στο πολυδιάστατο και πολυσχιδές ποιμαντορικό και κοινωνικό έργο του Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε ομιλία του την Κυριακή το βράδυ στην τελετή απονομής του Χρυσού Παρασήμου του Αποστόλου Βαρνάβα στον Μητροπολίτη Κύκκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE