Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τα πρώτα τους λόγια

Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τα πρώτα τους λόγια

Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασαν λιγο πριν τις 17:30 στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη Ρούλα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η μητέρα και η αδερφή, αντίστοιχα, της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέπτονται, προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν ρούχα για το διάστημα που θα παραμείνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί.

Η οικογένειά της δηλώνει ότι την στηρίζει και ότι δεν πιστεύει στις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί.

Και οι δύο φορούσαν κουκούλες, προσπαθούσαν να αποφύγουν τους δημοσιογράφους και δεν απάντησαν σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων. Το μόνο που είπαν, ήταν: «Αφήστε μας ήσυχες».

 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE