Συνελήφθη για εμπρησμό τεσσάρων αυτοκινήτων 27χρονος

Συνελήφθη για εμπρησμό τεσσάρων αυτοκινήτων 27χρονος

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 27 ετών, ύποπτος σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις εμπρησμού αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Πάφο. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα υπό εξέταση στοιχεία, ο 27χρονος φέρεται να συνδέεται με τη διάπραξη εμπρησμών τεσσάρων αυτοκινήτων.

Ο πρώτος εμπρησμός διαπράχθηκε στις 17 Μαρτίου, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, όταν και τέθηκε κακόβουλα φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Πάφου. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στη μηχανή και στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Δεύτερος εμπρησμός διαπράχθηκε στις 19 Μαρτίου, γύρω στις 4.20 τα ξημερώματα, όταν και τέθηκε κακόβουλα φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της κατοικίας της υπεύθυνης οδηγού του οχήματος. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Σε άλλα δύο αυτοκίνητα, τέθηκε κακόβουλα φωτιά στις 24 Μαρτίου, γύρω στις 4.45 τα ξημερώματα, ενώ τα δύο οχήματα βρίσκονταν σταθμευμένα εξωτερικά της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο ένας από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων. Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα και στα δύο οχήματα, προκαλώντας τους εκτεταμένες ζημιές.

Από τη διερεύνηση των υποθέσεων εμπρησμού των τεσσάρων αυτοκινήτων, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 27χρονου υπόπτου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, λίγο πριν τις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης.

Άλλος ένας ύποπτος, άντρας ηλικίας 36 ετών, συνελήφθη επίσης με δικαστικό ένταλμα, το βράδυ της 24ης Μαρτίου, ως ύποπτος για τη διάπραξη του εμπρησμού των δύο αυτοκινήτων, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας.

Ο 36χρονος ύποπτος, τελεί υπό κράτηση, βάσει δικαστικού διατάγματος διάρκειας έξι ημερών, που εκδόθηκε την επομένη της σύλληψης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE