Μεγάλη φωτιά στη Σάμο: Στο σημείο δύο αεροσκάφη και 11 οχήματα

Μεγάλη φωτιά στη Σάμο:  Στο σημείο δύο αεροσκάφη και 11 οχήματα

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη Σάμο, κοντά στη Μονή Βροντά.

Στην κατάσβεσή της πυρκαγιάς συμμετέχουν 33 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα και από αέρος δύο αεροσκάφη, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες του δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, η φωτιά βρίσκεται λίγο πριν το χωριό Βουρλιώτες και για προληπτικούς λόγους η Πυροσβεστική ζήτησε την εκκένωσή του.

Πάντως το τοπικό μέσο samosvoice.gr επισημαίνει πως το Μοναστήρι δεν κινδυνεύει προς το παρόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.