Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ο πατέρας πήρε μέρος στις οντισιόν του X Factor – Τι μου έκανε εντύπωση»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ο πατέρας πήρε μέρος στις οντισιόν του X Factor – Τι μου έκανε εντύπωση»

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία για τον πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που πέθαναν πρόωρα και αναπάντεχα…

Μια απίστευτη πληροφορία μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό» σχετικά με την υπόθεση για τα αδικοχαμένα παιδιά από την Πάτρα. Σύμφωνα με μαρτυρία που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο 30χρονος πατέρας, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας είχε πάρει μέρος στις οντισιόν του X Factor.

Συγκεκριμένα, η μαρτυρία αναφέρει: «Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος Σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα, Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκα, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.