Αυτή θα είναι η νικήτρια του The Voice; Μάγεψε κοινό και κριτές η ερμηνεία της Κατερίνας Καμπανέλλη

Αυτή θα είναι η νικήτρια του The Voice; Μάγεψε κοινό και κριτές η ερμηνεία της Κατερίνας Καμπανέλλη

Τρίτη από τους διαγωνιζόμενους εμφανίστηκε η Κατερίνα Καμπανέλλη από την ομάδα του Μιχάλη Stavento καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει με την ερμηνεία της και να αποδείξει ότι δικαίως φιγουράρει ως ένα από τα φαβορί για την νίκη απόψε.

Με μοναδικό όπλο την φωνή της, ερμήνευσε το τραγούδι με το οποίο κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο. Ο τίτλος του κομματιού είναι «Να κρυφτώ» κάτι που δεν έκανε, καθώς η νεαρή τραγουδίστρια έλαμψε γι’άλλη μια φορά στην σκηνή του show. Στίχοι και μουσικοί υπογράφουν οι ΜΕΘ, ενώ το το κομμάτι συμπληρώνει η βελούδινη φωνή της τραγουδίστριας.

H  μικρή «νεράιδα» του The Voice, όπως την αποκαλούν οι κριτές μάγεψε κοινό και επιτροπή. Τα σχόλια ήταν για ακόμη μια φορά θετικά.

Η Κατερίνα, είναι τρανή απόδειξη του ότι, όταν δεν τα παρατάς στο τέλος πετυχαίνεις αυτό που θες. Πέρσι δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές στις blinds auditions, αλλά φέτος πήρε το αίμα της πίσω και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Αμέσως μετά, ανέβηκε ξανά στην σκηνή για να ερμηνεύσει ένα ακόμη τραγούδι μαζί με τον coach της. Τραγούδησαν το κομμάτι «Τα αναδρομικά» και το κοινό τους καταχειροκρότησε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE