Εκτός κινδύνου 67χρονη το όχημα της οποίας ανατράπηκε στη Δερύνεια

Εκτός κινδύνου 67χρονη το όχημα της οποίας ανατράπηκε στη Δερύνεια

Εκτός κινδύνου κρίνεται η κατάσταση γυναίκας, της οποίας το όχημα παρεξέκλινε της πορείας του, συγκρούστηκε με πινακίδες τροχαίας και αφού ανατράπηκε, ακινητοποιήθηκε στους δύο τροχούς.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 13.30 το μεσημέρι, γυναίκα ηλικίας 67 ετών κάτοικος Λιοπετρίου, οδηγούσε το όχημα της στην οδό Σταδίου στην Δερύνεια με κατεύθυνση την Σωτήρα. Σε κάποιο σημείο του δρόμου πάρα την εκκλησία του Απόστολου Βαρνάβα, κάτω από άγνωστες συνθήκες η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας στην αριστερή πλευρά του δρόμου και να συγκρουστεί με δύο πινακίδες τροχαίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE