Τους έκλεβε για 10 χρόνια – Χειροπέδες σε 35χρονη που δούλευε σε λογιστικό γραφείο

Τους έκλεβε για 10 χρόνια – Χειροπέδες σε 35χρονη που δούλευε σε λογιστικό γραφείο

Υπόθεση κλοπής από αντιπρόσωπο και θεματοφύλακα καθώς και υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου-απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, διερευνά η ειδική ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 35 ετών από το Λιοπέτρι.

Το πιο πάνω πρόσωπο, φέρεται στο πλαίσιο της εργασίας της, να οικειοποιήθηκε από διάφορες εταιρίες, χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ετών 2011-2021 η 35χρονη φαίνεται να οικειοποιήθηκε προς όφελος της μεγάλο χρηματικό ποσό από εταιρεία λογιστικού και ελεγκτικού γραφείου στην οποία εργαζόταν.

Επίσης κατά την ίδια περίοδο η 35χρονη φαίνεται να οικειοποιήθηκε προς όφελος της χρηματικά ποσά από άλλες εταιρείες, πελάτες του ελεγκτικού γραφείου, τα λογιστικά βιβλία των οποίων χειριζόταν η ίδια.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE