Ο Γάλλος ΥΠΕΞ εκτιμά ότι επίκειται μια συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Γάλλος ΥΠΕΞ εκτιμά ότι επίκειται μια συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Γάλλος ΥΠΕΞ εκτιμά ότι επίκειται μια συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λεντριάν δήλωσε σήμερα ότι επίκειται μια συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν ανάμεσα στην Τεχεράνη και τις διεθνείς δυνάμεις παρότι δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη ορισμένα ζητήματα.

«Βρισκόμαστε κοντά σε μια συμφωνία», είπε ο Λεντριάν σε συνέντευξη Τύπου στη Ντόχα.

Οι δηλώσεις του Λεντριάν έρχονται σε αντίθεση με μια πιο ζοφερή αξιολόγηση της κατάστασης σχετικά με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν χθες οι ΗΠΑ.

Χθες Κυριακή, ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για το Ιράν, Ρόμπερτ Μάλεϊ, δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος ότι επίκειται μια πυρηνική συμφωνία ανάμεσα στην Ισλαμική Δημοκρατία και τις διεθνείς δυνάμεις, μειώνοντας τις προσδοκίες έπειτα από 11 μήνες συνομιλιών στη Βιέννη, οι οποίες οδηγήθηκαν σε τέλμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE