Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα και θα μιλήσουμε μετά» λέει η θεία των κοριτσιών

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα και θα μιλήσουμε μετά» λέει η θεία των κοριτσιών

Tο πόρισμα που θα βγάλει σε λίγες μέρες η επιτροπή των ιατροδικαστών για τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα το γνωρίζουν οι αστυνομικοί, όπως αποκάλυψε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είμαι σε θέση να πω για πρώτη φορά, ότι οι αστυνομικοί γνωρίζουν πολύ καλά το πόρισμα που θα βγάλει σε λίγες μέρες η επιτροπή των ιατροδικαστών», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.


Ο Γρηγόρης Μπάκας και η Έλλη Αυξεντίου επισκέφθηκαν τη γειτονιά όπου βρίσκεται το σπίτι της Ρούλας στην Πάτρα.

«Τα παντζούρια μέχρι το βράδυ δεν ανοίγουν, δεν υπάρχει καμία κινητικότητα μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με τους κατοίκους, βγαίνει στη μία και μισή τα ξημερώματα. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στο ισόγειο. Φαγητό τής πηγαίνει συγγενικό πρόσωπο, πηγαίνει μέρα παρά μέρα στο σούπερ μάρκετ και της πηγαίνει τρόφιμα και φαγητά» είπε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας, από τη συνομιλία που είχε με την αδελφή της Ρούλας, εκείνη του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλουμε να μιλήσουμε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα και θα μιλήσουμε μετά».

Πηγή: newit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE