Τέσσερεις θάνατοι και 747 νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Κυριακή

Τέσσερεις θάνατοι και 747 νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Κυριακή

Τέσσερεις ασθενείς COVID-19 απεβίωσαν στα κατεχόμενα την Κυριακή ενώ τα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανήλθαν σε 747, μετά από 20616 διαγνωστικές εξετάσεις.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» τα 348 θετικά περιστατικά εντοπίστηκαν στην Λευκωσία, τα 125 στην Κερύνεια, 197 στην Αμμόχωστο, τα 23 στο Τρίκωμο, τα 42 στη Μόρφου και τα 12 στη Λεύκα.

Μετά τα τελευταία δεδομένα της Κυριακής, τα κρούσματα στα κατεχόμενα από την αρχή της πανδημίας ανέρχονται σε 81448 και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 σε 216.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών του Κόλπου υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Europe-Gulf Forum στη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η Κύπρος καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση μεταξύ άλλων στη συνδεσιμότητα, τη ναυτιλιακή ασφάλεια και τη διευκόλυνση των θεωρήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE