Μάριος Αθανασίου: «Το έχω περάσει δύο φορές και το ξεπέρασα μόνος μου»

Μάριος Αθανασίου: «Το έχω περάσει δύο φορές και το ξεπέρασα μόνος μου»

Ο Μάριος Αθανασίου έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε μεταξύ άλλων για την περιόδους που βίωσε κατάθλιψη και πως κατάφερε να το ξεπεράσει.

«Έχω περάσει δύο φορές και το αντιμετώπισα όπως το οτιδήποτε άλλο. Το βιώνεις, το νιώθεις και δεν θέλεις να δεις κάποιον άνθρωπο, κλείνεσαι σπίτι σου. Προφανώς και κάποιοι το περνούν πιο δύσκολα. Εμένα κράτησε κάποιο διάστημα και μπορώ να πω ότι βγήκα πιο δυνατός, ολοκληρώνοντας αυτόν τον κύκλο» ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου.

 

«Μόνος μου το ξεπέρασα. Ήξερα τις βασικές αιτίες, έκατσα πολύ με τον εαυτό μου για μεγάλο διάστημα κι έκανα ενδοσκόπηση, τα είδα όλα μπροστά μου και μετά συνέχισα» είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE