Μετέφεραν δύο γυναίκες που βρίσκονταν παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 22χρονο και 54χρονη

Μετέφεραν δύο γυναίκες που βρίσκονταν παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 22χρονο και 54χρονη

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για νεαρό άντρα ηλικίας 22 ετών και γυναίκα ηλικίας 54 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, χθες βράδυ, μέλη Αστυνομίας ανέκοψαν σε περιοχή της Λάρνακας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 22χρονος με συνοδηγό την 54χρονη.

Εντός του οχήματος, βρίσκονταν και δύο νεαρές γυναίκες, ηλικίας 26 και 23 ετών, οι οποίες ανακρινόμενες, ανέφεραν, ότι αφίχθηκαν στις 23/3 στην Κυπριακή Δημοκρατία από τις κατεχόμενες περιοχές.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό των δύο γυναικών, τους δύο συλληφθέντες τους συνάντησαν χθες τυχαία και ζήτησαν απ’ αυτούς, να τις μεταφέρουν σε κέντρο φιλοξενίας άτυπων μεταναστών στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών του Κόλπου υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Europe-Gulf Forum στη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η Κύπρος καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση μεταξύ άλλων στη συνδεσιμότητα, τη ναυτιλιακή ασφάλεια και τη διευκόλυνση των θεωρήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE