Βροχές και καταιγίδα στο καιρικό μενού - Με τι καιρό θα περάσουμε το τριήμερο

Βροχές και καταιγίδα στο καιρικό μενού - Με τι καιρό θα περάσουμε το τριήμερο

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες πιθανό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα νότια και τα νοτιοανατολικά καθώς και ελαφρά χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ψηλή πίεση αναμένεται από την Κυριακή.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί και παροδικά το απόγευμα στα νότια παράλια νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά τοπικά στα δυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη στα δυτικά και τα βόρεια και μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη
καταιγίδα, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Δευτέρα για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 55 εκατοστά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπληρώνουν το «παζλ» για τον θάνατο του 17χρονου οι Αρχές - Διερευνάται εάν του χορήγησαν το αέριο οι ανήλικοι

Συμπληρώνουν το «παζλ» για τον θάνατο του 17χρονου οι Αρχές - Διερευνάται εάν του χορήγησαν το αέριο οι ανήλικοι

Στην σύλληψη τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 17 χρονών, προχώρησε χθες, Κυριακή, η Αστυνομία, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 17χρονου στην Τεχνική Σχολή της Πάφου. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE