Τον Απρίλη θα καταβληθούν στους Αστυνομικούς οι υπερωρίες του 2021 που εκκρεμούν

Τον Απρίλη θα καταβληθούν στους Αστυνομικούς οι υπερωρίες του 2021 που εκκρεμούν

H Δ/νση Οικονομικών του Αρχηγείου Αστυνομίας διαβεβαίωσε την Πέμπτη τον Σύνδεσμο Αστυνομίας Κύπρου (ΣΑΚ) και την ΠΑΣΥΔΥ ότι για τα 241 υπερωριακά καθήκοντα του έτους 2021, για τα οποία εκκρεμεί η πληρωμή, έχουν δρομολογηθεί οι κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να καταβληθούν στους δικαιούχους με το μισθολόγιο του μηνός Απριλίου 2022.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δύο συνδικαλιστικές οργανώσεις, μετά από συνάντηση με τη Δ/νση Οικονομικών του Αρχηγείου Αστυνομίας, καλούν όλους τους Αστυνομικούς που έχουν απλήρωτα μεμονωμένα καθήκοντα πριν από τον Νοέμβριο του 2021, να ενημερώσουν τον ΣΑΚ άμεσα για διερεύνηση και διευθέτησή τους.

Τόσο ο ΣΑΚ όσο και η ΠΑΣΥΔΥ, δηλώνουν ότι πιστεύουν πως η ηγεσία της Αστυνομίας συνειδητοποιεί και αναγνωρίζει το έργο που μέσα από αντίξοες συνθήκες επιτελείται καθημερινά από τα μέλη της και υπογραμμίζουν το γεγονός ότι όπου είναι δυνατό βρίσκεται δίπλα στα χαμηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας, προσδίδοντας μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση στην όλη διαχείριση των προβλημάτων τους, με σταθερά βήματα προς την ορθή κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE