Προβλήματα στους δρόμους λόγω των καιρικών συνθηκών - Η ενημέρωση της Αστυνομίας

Προβλήματα στους δρόμους λόγω των καιρικών συνθηκών - Η ενημέρωση της Αστυνομίας

Μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι ανοικτοί οι δρόμοι στα ορεινά της περιοχής Μόρφου, από το ύψος της Κακοπετριάς μέχρι και τον Καρβουνά, ειδικότερα ο δρόμος Κακοπετριάς-Καρβουνά που οδηγεί προς Τρόοδος, λόγω χιονόπτωσης που σημειώνεται γύρω στις 1.00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στην περιοχή Λεμεσού, ο δρόμος Αγρού-Παλαιχωρίου επίσης είναι ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω χιονόπτωσης.

Κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος και συγκεκριμένα οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους, ενώ κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι και οι δρόμοι Πλατρών-Μονιάτη και Πέρα Πεδί-Πλατρών.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο των ορεινών, ειδικότερα στους οδηγούς οχημάτων, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς, όπου χρειαστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανατροπή: Αφέθηκε ελεύθερος ο ένας ύποπτος για τον φόνο Δημοσθένους λόγω… λάθους

Ανατροπή: Αφέθηκε ελεύθερος ο ένας ύποπτος για τον φόνο Δημοσθένους λόγω… λάθους

Ανατροπή φαίνεται να προκύπτει σχετικά με συλληφθέντα που μέχρι σήμερα τελούσε υπό κράτηση για τον φόνο Δημοσθένους. Πρόκειται για τον 39χρονο ομογενή, που η Αστυνομία τον έδειχνε ως το πρόσωπο που κινήθηκε με το διπλοκάμπινό του, φορώντας κίτρινη μπλούζα στις σκηνές του φόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE