Σταματά η καθημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα; - Όσα απάντησε ο Υπ. Υγείας για τις χαλαρώσεις

Σταματά η καθημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα; - Όσα απάντησε ο Υπ. Υγείας για τις χαλαρώσεις

Υπάρχει σκέψη για να σταματήσει η καθημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα κορωνοϊού, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ωστόσο υπογράμμισε πως δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και κάτι», ο Υπ. Υγείας, ανέφερε ότι η χώρα μας έχει εξαιρετικά αποτελέσματα για την διαχείριση της πανδημίας, τους τελευταίους 9 μήνες, και αυτό οφείλεται στο ότι «τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής έχουν δείξει πόσο εξαιρετικά καταρτισμένοι είναι».

Σε ό,τι αφορά το θέμα νέων χαλαρώσεων ο κ. Χατζηπαντέλας δήλωσε: «υπήρχε πρόθεση να μειωθεί ο αριθμός των rapid τεστ και να αφαιρέσουμε και τις μάσκες από τους εξωτερικούς χώρους, αλλά μετά που είδαμε αυτή την αύξηση στις νοσηλείες και στα κρούσματα η ΣΕΕ είπε να περιμένουμε ακόμη δύο εβδομάδες. Είμαστε προσεκτικοί για να μην χρειαστεί να πάρουμε σοβαρά περιοριστικά μέτρα όταν δεν πρέπει να τα πάρουμε».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE