Σταματά η καθημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα; - Όσα απάντησε ο Υπ. Υγείας για τις χαλαρώσεις

Σταματά η καθημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα; - Όσα απάντησε ο Υπ. Υγείας για τις χαλαρώσεις

Υπάρχει σκέψη για να σταματήσει η καθημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα κορωνοϊού, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ωστόσο υπογράμμισε πως δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και κάτι», ο Υπ. Υγείας, ανέφερε ότι η χώρα μας έχει εξαιρετικά αποτελέσματα για την διαχείριση της πανδημίας, τους τελευταίους 9 μήνες, και αυτό οφείλεται στο ότι «τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής έχουν δείξει πόσο εξαιρετικά καταρτισμένοι είναι».

Σε ό,τι αφορά το θέμα νέων χαλαρώσεων ο κ. Χατζηπαντέλας δήλωσε: «υπήρχε πρόθεση να μειωθεί ο αριθμός των rapid τεστ και να αφαιρέσουμε και τις μάσκες από τους εξωτερικούς χώρους, αλλά μετά που είδαμε αυτή την αύξηση στις νοσηλείες και στα κρούσματα η ΣΕΕ είπε να περιμένουμε ακόμη δύο εβδομάδες. Είμαστε προσεκτικοί για να μην χρειαστεί να πάρουμε σοβαρά περιοριστικά μέτρα όταν δεν πρέπει να τα πάρουμε».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE