Πουρνάρα: Ανήλικο παιδί προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του - Συγκλονισμός με όσα αποκαλύπτονται

Πουρνάρα: Ανήλικο παιδί προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του - Συγκλονισμός με όσα αποκαλύπτονται

Εκτός ορίων έχει φτάσει η κατάσταση με τα ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχώς ομάδες παιδιών καταφέρνουν να διαφύγουν από το Κέντρο Φιλοξενίας και μεταβαίνουν στο κτίριο του Hope for Children στη Λευκωσία.

Αυτό όμως που συγκλονίζει είναι τα όσα αποκάλυψε η βουλεύτρια του Κινήματος Οικολόγων, Αλεξάνδρα Ατταλίδου στο ραδιόφωνο του «Πολίτη». Όπως η ίδια αναφέρει χθες Τετάρτη 23 Μαρτίου το βράδυ ανήλικο ασυνόδευτο παιδί προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και αποφασίστηκε όπως νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας. «Ένα παιδί δεν μπορεί να πάει στην Αθαλάσσα επειδή απελπίστηκε» σημείωσε, λέγοντας ότι χρειάζεται άμεση λύση για αυτά τα παιδιά πριν να θρηνήσουμε θύματα.

Μεταξύ άλλων η κα. Ατταλίδου τόνισε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας οφείλει να παρέμβει σχετικά με τις δηλώσεις του δημάρχου παραλιμνίου ο οποίος δεν δέχτηκε να φιλοξενηθούν τα παιδιά στην επαρχία του σημειώνοντας ότι υπάρχει ρητορική μίσους εκ μέρους του.

Ακούστε τα όσα ανάφερε εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE