Έτσι θα γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου - Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές

Έτσι θα γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου - Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές

Ενόψει των εορτασμών για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, το Υπουργείο Υγείας Υγείας ενημερώνει ότι οι μαθητές/τριες (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων) που κάνουν χρήση του μέτρου “test to stay” μπορούν να λάβουν μέρος σε παρελάσεις.

Οι συγκεκριμένοι μαθητές/τριες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα σημεία δειγματοληψίας του Υπουργείου Υγείας εντός της κοινότητας, που θα λειτουργήσουν αύριο 25 Μαρτίου, από τις 8 το πρωί. (Τα σημεία “test to stay” σε σχολικές μονάδες δεν θα λειτουργήσουν αύριο λόγω αργίας)

Οι συμμετέχοντες στην παρέλαση θα πρέπει να προσκομίσουν SafePass.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE