Σε αγώνα δρόμου η ελληνική κυβέρνηση ενόψει Eurogroup

Σε αγώνα δρόμου η ελληνική κυβέρνηση ενόψει Eurogroup

Σε αγώνα δρόμου για να ετοιμάσει το σχέδιο δράσης και την στρατηγική της, ενόψει του κρίσιμου Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής της Δευτέρας, έχει επιδοθεί η Ελληνική κυβέρνηση.

Πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη της Ομάδας Πολιτικής Διαπραγμάτευσης υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ στις έντεκα το πρωί  θα συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές έχουν ήδη μεταβεί στις Βρυξέλλες για διαπραγματεύσεις οι Υπουργοί Παππάς και Τσακαλώτος. Αναμένεται επίσης ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κομισιόν  Ζιαν Κλοντ Γιούνγκερ. Όπως μεταδίδεται, κυβερνητικοί κύκλοι εκφράζουν αισιοδοξία ότι μια συμφωνία είναι εφικτή ακόμα και πριν από την Δευτέρα.

Επανέρχονται ωστόσο και τα σενάρια περί δημοψηφίσματος και πρόωρων εκλογών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE