Survivor: Αποχώρησε με χαμόγελο αλλά κάποιοι μούδιασαν - Δείτε το βίντεο

Survivor: Αποχώρησε με χαμόγελο αλλά κάποιοι μούδιασαν - Δείτε το βίντεο

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν για μια ακόμα φορά, στο Survivor της Τετάρτης, οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

Εκεί θα έπρεπε και να ενημερωθούν για τον παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην τελευταία ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινοί και θα έπρπεε να αποχωρήσει άμεσα από τον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή την εβδομάδα στον τάκο του Survivor, με το ένα πόδι… πίσως στην Ελλάδα, βρέθηκαν ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο Τάκης Καραγκούνιας, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο παίκτης που κλήθηκε να αποχωρήσει, λοιπόν, από το Survivor σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Λιανού είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Ο ίδιος ο παίκτης αντιμετώπισε την ανακοίνωση με χαμόγελο αλλά η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου, η οποία και είχε έρθει πιο κοντά του, μούδιασε στο άκουσμα και τα μάτια της βούρκωσαν.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.