Θετικός στον κορωνοϊο ο Ιωάννης Κασουλίδης - Αλυσίδα κρουσμάτων στο Υπουργείο

Θετικός στον κορωνοϊο ο Ιωάννης Κασουλίδης - Αλυσίδα κρουσμάτων στο Υπουργείο

Αλυσίδα κρουσμάτων έχει δημιουργηθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο ΥΠΕΞ Ιωάννης Κασουλίδης, αλλά και άλλοι εργαζόμενοι στο Υπουργείο.

Ο κ. Κασουλίδης, εντοπίστηκε θετικός μετά από επαφή που είχε με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ να σημειωθεί ότι όλα τα θετικά στον ιό άτομα έχουν μπει σε καραντίνα, καθώς τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE