Χαμός στον αυτοκινητόδρομο – Ουρές για ώρα και μεγάλη ταλαιπωρία στους οδηγούς

Χαμός στον αυτοκινητόδρομο – Ουρές για ώρα και μεγάλη ταλαιπωρία στους οδηγούς

Πυκνή τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας το πρωί της Τετάρτης 23 Μαρτίου.

Το απόλυτο χάος επικρατεί στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία με τα οχήματα να βρίσκονται για ώρα στο ίδιο σημείο αναμένοντας στην ουρά. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία το πρωί σημειώθηκε ένα μικροατύχημα χωρίς κανένα τραυματισμό, ωστόσο τα οχήματα μετακινήθηκαν.

Ως εκ τούτου το κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικρατεί φαίνεται να οφείλεται άλλη μία φορά στα οδικά έργα που διεξάγονται.

Σημειώνεται ότι υπάρχει μεγάλη δυσφορία από τους οδηγούς καθώς υπάρχει αρκετή ταλαιπωρία για ώρα χωρίς την απαραίτητη καθοδήγηση από μέλη της Τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.