Έντονη αντίδραση αστυνομικών με επιστολή στον ΠτΔ - Τα αιτήματά τους για τα δεδουλευμένα

Έντονη αντίδραση αστυνομικών με επιστολή στον ΠτΔ - Τα αιτήματά τους για τα δεδουλευμένα

Ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με θέμα «Εξευτελισμός Σωμάτων Ασφαλείας», έδωσε στη δημοσιότητα ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ.


Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, «φτάσαμε σήμερα, να ενημερωθούμε για το μισθολόγιο του Μαρτίου ότι θα εκκρεμούν και θα παραμείνουν απλήρωτα τα καθήκοντα του 2021 που αφορούν εκμισθώσεις (τις οποίες προπληρώθηκαν στο Αρχηγείο Αστυνομίας), Πουρνάρα, Ποδοσφαιρικούς Αγώνες, Προσωποκρατήσεις και ένα σωρό άλλα υπερωριακά του 2021, ξανά απλήρωτα πέραν των 7 μηνών».

«Οι διαβεβαιώσεις και οι υποσχέσεις της Υπουργού Δικαιοσύνης, η οποία φέρει την εποπτική ευθύνη του Αρχηγείου, έπεσαν στο κενό. Οικογενειάρχες Αστυνομικοί έμειναν χωρίς τα δεδουλευμένα λεφτά τους για το επερχόμενο Πάσχα. Το Αρχηγείο Αστυνομίας ανήμπορο να εκπληρώσει χρονοδιαγράμματα, τα οποία το ίδιο έχει δημοσιοποιήσει και επιβάλει. Ως Συντεχνία θα κινηθούμε με νομικά μέτρα», προσθέτει.

Αναφέρει, παράλληλα, ότι είναι απαίτηση τους μέχρι να εξοφληθούν προς τους Αστυνομικούς όλα τα δεδουλευμένα του 2021, να γίνει παγοποίηση όλων των κονδυλίων που αφορούν το Αρχηγείο Αστυνομίας, εκτός από τους μισθούς και τα υπερωριακά των Αστυνομικών για το 2022 και 2021.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE