ΠτΔ: Mεταβαίνει στις Βρυξέλλες για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Στην ατζέντα Ουκρανικό, ενέργεια και πανδημία

ΠτΔ: Mεταβαίνει στις Βρυξέλλες για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Στην ατζέντα Ουκρανικό, ενέργεια και πανδημία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει αύριο 23 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν στις 24 και 25 Μαρτίου.

Τη Σύνοδο Κορυφής των αρχηγών κρατών της ΕΕ θα απασχολήσει το Ουκρανικό, αλλά και θέματα Ενέργειας υπό τη σκιά της κατάστασης στην Ουκρανία, και θέματα Άμυνας και Ασφάλειας της ΕΕ, αλλά και η κατάσταση σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Περαιτέρω, θα τεθούν οικονομικά ζητήματα με επικέντρωση στην ενδυνάμωση της Ενιαίας Αγοράς, ενώ θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την επισιτιστική ασφάλεια. Ακολούθως, την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, θα λάβει χώρα η Σύνοδος του Ευρώ.

Στις Βρυξέλλες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Κυριάκος Κούσιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE