Αναβλήθηκε η πορεία των οδηγών λεωφορείων - Έκτακτη συνέλευση μετά τη συνάντηση με Ζέτα Αιμιλιανίδου

Αναβλήθηκε η πορεία των οδηγών λεωφορείων - Έκτακτη συνέλευση μετά τη συνάντηση με Ζέτα Αιμιλιανίδου

Για την μελλοντική έκβαση της κινητοποίησής τους αποφασίζουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, οι οποίοι ανέβαλαν την πορεία για επίδοση ψηφίσματος στα Υπουργεία Μεταφορών και εργασίας.

Τελικά, η κινητοποίηση των εργαζομένων στην εταιρεία Cyprus Public Transport που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης από την πλατεία Σολωμού, στη Λευκωσία, αναβλήθηκε.

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκαλέσει κοινή συνέλευση στα γραφεία της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, προκειμένου να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης των συντεχνιών με την Υπουργό Εργασίας.

Η συνέλευση βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε να αποφασίσουν οι εργαζόμενοι αν και με ποιο τρόπο θα συνεχίσουν την κινητοποίησή τους.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέο νομοσχέδιο για την προστασία των παιδιών υπό φροντίδα - Εκσυγχρονίζονται τα επιδόματα των ανάδοχων οικογενειών

ΠτΔ: Νέο νομοσχέδιο για την προστασία των παιδιών υπό φροντίδα - Εκσυγχρονίζονται τα επιδόματα των ανάδοχων οικογενειών

Την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας προς τις ανάδοχες οικογένειες, καθώς και τη δέσμευση της Κυβέρνησης για περαιτέρω ενίσχυση και εκσυγχρονισμό του θεσμού της αναδοχής, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση προς τιμήν των ανάδοχων οικογενειών, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2026, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE