Survivor: Η Ναυσικά «κράζει» χωρίς έλεος τον Τάκη

Survivor: Η Ναυσικά «κράζει» χωρίς έλεος τον Τάκη

Νέα δεδομένα στο Survivor με τις καινούριες ομάδες που δημιουργήθηκαν αλλά και πάλι δεν κυλούν όλα ομαλά.

Παρόλο που οι ομάδες χωρίστηκαν, κάποια πρόσωπα συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο παιχνίδι για τους λάθος λόγους. Ο Τάκης Καραγκούνιας συγκέντρωσε τα βέλη για άλλη μια φορά από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν έχω να πω πολλά για τον Τάκη, όλα είναι ξεκάθαρα. Δεν έχει μυαλό και τα κάνει όλα τόσο φανερά, που δεν χρειάζεται να πούμε κάτι οι υπόλοιποι.

 

Δεν χρειάζεται να παίξει σε κάποιο σίριαλ ή ταινία. Είναι από μόνος του ηθοποιός αλλά κάκιστος… Ντροπή σου Τάκη για άλλη μια φορά. Δεν ξέρω τι να πω. Με έχεις κουράσει απίστευτα. Αυτά τα ψέματα κι αυτές οι υποκρισίες… Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνεις. Πραγματικά σου έχω δώσει τόσες ευκαιρίες γιατί έχεις πει ότι είσαι για έναν ιερό σκοπό εδώ, για την κόρη σου αλλά δεν μπορώ να δίνω ευκαιρίες σε έναν άνθρωπο που ξεπουλιέται για να μείνει στο παιχνίδι.»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE