Ουκρανός υπουργός Άμυνας: Ο Πούτιν θα επιτεθεί και σε άλλες χώρες, αν δεν τον σταματήσουμε

Ουκρανός υπουργός Άμυνας: Ο Πούτιν θα επιτεθεί και σε άλλες χώρες, αν δεν τον σταματήσουμε

Η Ρωσία διαπράττει κρατική τρομοκρατία στην Ουκρανία και θα συνεχίσει, επιτιθέμενη σε άλλες χώρες, προειδοποίησε σήμερα ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Ολέξι Ρεζνίκοφ.

Από το Λονδίνο όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ο Ρεζνίκοφ είπε ότι 150 παιδιά έχουν σκοτωθεί μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ενώ έχουν καταστραφεί περισσότερα από 400 σχολεία και παιδικοί σταθμοί και πάνω από 110 νοσοκομεία.

«Αυτή είναι κρατική τρομοκρατία», είπε ο Ουκρανός υπουργός, στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Βρετανό ομόλογό του, Μπεν Γουάλας. «Για αυτό πρέπει να σταματήσουμε το Κρεμλίνο, γιατί θα προχωρήσει παραπέρα, θα επιτεθεί σε άλλες χώρες», πρόσθεσε.

Ο Ρεζνίκοφ δεν παρουσίασε κάποια απόδειξη που να στηρίζει τους ισχυρισμούς του. Η Ρωσία αρνείται ότι βάζει στο στόχαστρο αμάχους στην Ουκρανία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE