Όχι μόνο δεν φεύγει το κρύο αλλά έρχονται βροχές και καταιγίδες - Όσα περιλαμβάνει το καιρικό μενού

Όχι μόνο δεν φεύγει το κρύο αλλά έρχονται βροχές και καταιγίδες - Όσα περιλαμβάνει το καιρικό μενού

Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από αύριο.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μεταβλητοί, 3 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα πνέουν μέχρι βορειοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια αρχικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 3 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, ημιορεινά και σε κάποιες υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και είναι πιθανό να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Στα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Σταδιακά οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 βαθμούς στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Νεφώσεις όμως που θα εμφανίζονται κατά διαστήματα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Τοπικά στα ορεινά είναι πιθανό να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, σταδιακά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα την Τετάρτη. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη, για να παραμείνει πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 43 εκατοστά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE