Βασίλης Καρράς για Δέσποινα Βανδή: «Είμαι περήφανος για αυτό το “μωρό”» - Τον αποθέωσε το Twitter

Βασίλης Καρράς για Δέσποινα Βανδή: «Είμαι περήφανος για αυτό το “μωρό”» - Τον αποθέωσε το Twitter

O Βασίλης Καρράς ήταν χθες καλεσμένος στην μουσική εκπομπή που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή το «Chart Show». Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο λαϊκό τραγούδι ξεσήκωσε με τα τραγούδια του το κοινό. Στη συνέχεια κάθισε δίπλα από τη Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν σταμάτησε να τον χαϊδεύει τρυφερά στην πλάτη ενώ μιλούσε για το πόσο τη στήριξε στα πρώτα της βήματα.

Ο Βασίλης Καρράς μοιράστηκε ιστορίες από τα τραγούδια του ενώ δήλωσε και περήφανος για την πορεία της Δέσποινας. «Δεν περίμενα ποτέ ότι αυτό το “μωρό” που είχα δίπλα να με φιλοξενεί στην εκπομπή του και να μιλώ για αυτήν. Είμαι περήφανος γι΄αυτό το “μωρό” που έκανε αυτή τη στροφή και είναι εδώ και πιστεύω θα τα καταφέρει καλύτερα αύριο όχι γιατί το χρειάζεται αλλά γιατί της αξίζει».

Αποθέωση στο Twitter

Την ίδια ώρα το Twitter τον αποθέωνε και έκανε λόγο για ένα μοναδικό καλλιτέχνη. Δείτε τα καλύτερα tweets.Αποθέωση στο Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE