ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζουν οι έλεγχοι , οι καταγγελίες και τα πρόστιμα πολιτών και υποστατικών

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζουν οι έλεγχοι , οι καταγγελίες και τα πρόστιμα πολιτών και υποστατικών

Σε καταγγελίες 14 πολιτών και 8 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.756 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 872 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 6 πολίτες, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 277 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 550 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 2 υποστατικά, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 212 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες 6 υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 537 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 144 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 156 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 8 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE