Διαγωνισμός: Bourjois featuring X-Eyes Είστε έτοιμες να κερδίσετε;

Διαγωνισμός: Bourjois featuring X-Eyes Είστε έτοιμες να κερδίσετε;

Οι εκπλήξεις από την Bourjois δεν σταματάνε! Το καλοκαίρι έφτασε και η έκθεση μας στον ήλιο είναι συνεχής και τι καλύτερο από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Italia Independent, δώρο από την Bourjois!

Τώρα 20 γυναίκες μπορούν να ακολουθήσουν την τελευταία τάση της μόδας, αφού η Bourjois σε συνεργασία με το κατάστημα X-Eyes δίνει την ευκαιρία σε 20 τυχερές να κερδίσουν από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Italia Independent!

Από 15 Ιουνίου – 19 Ιουλίου με αγορές προϊόντων Bourjois αξίας €30 και άνω αποκλειστικά στα καταστήματα Beauty Line λαμβάνετε μέρος σε κλήρωση όπου 4 τυχεροί την εβδομάδα θα κερδίζουν από ένα ζευγάρι υπέροχα γυαλιά ηλίου Italia Independent από το κατάστημα X-Eyes, εισαγωγέα μοναδικών και κομψών επωνύμων γυαλιών!

Λοιπόν, είστε έτοιμες να κερδίσετε;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές: Επέστρεψαν στο Ισραήλ οι πρώτοι 7 όμηροι, ξεκινάει το δεύτερο κύμα απελευθέρωσης από τη Χαμάς

Ιστορικές στιγμές: Επέστρεψαν στο Ισραήλ οι πρώτοι 7 όμηροι, ξεκινάει το δεύτερο κύμα απελευθέρωσης από τη Χαμάς

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE