Συνεχίζονται τα απεργιακά μέτρα στα λεωφορεία Λευκωσίας και Λάρνακας - Oι προτάσεις δεν ικανοποίησαν

Συνεχίζονται τα απεργιακά μέτρα στα λεωφορεία Λευκωσίας και Λάρνακας - Oι προτάσεις δεν ικανοποίησαν

Οι συνελεύσεις των απεργών στις εταιρείες Nicosia Public Transport και Larnaca Public Transport που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο αποφάσισαν τη συνέχιση των απεργιακών μέτρων που ξεκίνησαν από χθες το μεσημέρι αφού οι προτάσεις που έγιναν νωρίτερα στο Υπουργείο Μεταφορών δεν ικανοποίησαν τους απεργούς.

Στις συνελεύσεις, προηγήθηκε ενημέρωση από τους εκπροσώπους των συντεχνιών τους, ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ και ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ για τις διαβουλεύσεις που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα στο υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕΟ.

Οι προτάσεις που έγιναν δεν ικανοποίησαν τους απεργούς που απαιτούν και την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Οι υποσχέσεις και τα χρονοδιαγράμματα δεν ήταν αρκετά, αφού παρόμοια δόθηκαν και το 2020 χωρίς να υλοποιηθούν.

Οι Συντεχνίες και οι απεργοί απολογούνται για την ταλαιπωρία των επιβατών, για την οποία δεν φέρουν ευθύνη. Διαβεβαιώνουν επίσης για την ετοιμότητα τους για εντατικές διαπραγματεύσεις για την επίλυση όλων των προβλημάτων το συντομότερο.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE