ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 19.705 κρούσματα, 46 θάνατοι και 349 διασωληνωμένοι σήμερα Σάββατο

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 19.705 κρούσματα, 46 θάνατοι και 349 διασωληνωμένοι σήμερα Σάββατο

Λιγότερα από χθες, αλλά κοντά στις 20.000 τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας που ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (19.03.2022) ο ΕΟΔΥ.

Μέσα σε 24 ώρες, ο ΕΟΔΥ κατέγραψε 19.705 κρούσματα κορονοϊού. Το ίδιο διάστημα, 46 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από Covid-19.

Σταθερά πάνω από 300 είναι οι ασθενείς που είναι διασωληνωμένοι, Από τους 349 ασθενείς σε ΜΕΘ, 224 είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 125 είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
«Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 19.705, εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.776.192 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 49.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 189 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.818 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 46, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 26.893 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE