Τελικά, πόσο... ΑΕΡΑ πήραν τα μυαλά του Λοΐζου;

Τελικά, πόσο... ΑΕΡΑ πήραν τα μυαλά του Λοΐζου;

Λοΐζος Λοΐζου… Ένα παιδί 18 χρονών, προικισμένο με μπόλικο ταλέντο, πρωταθλητής και βασικός από τα 17 του και μέλος μιας ομάδας με χιλιάδες κόσμου. Και τώρα που δεν παίζει καλά... φταίει ακόμη και όταν αναπνέει!

Είναι βαρύ το φορτίο για το παιδί-θαύμα της Ομόνοιας όμως η άδικη κριτική και η έξτρα πίεση το κάνουν αφόρητο.

«Ο Λοΐζου αππώθηκε», «πήραν τα μυαλά του αέρα», «πρέπει να κάτσει τη μάππα χαμέ» και άλλα διάφορα είναι αυτά που ακούμε και διαβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Ξεκίνησε γύρω στις 10.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη συνεδρία του σώματος με τη νέα του σύνθεση, μετά τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE