ΕΔΕΚ για Προεδρικές Εκλογές - Οδηγείται σε πολιτική συνδιάσκεψη στα Λεύκαρα

ΕΔΕΚ για Προεδρικές Εκλογές - Οδηγείται σε πολιτική συνδιάσκεψη στα Λεύκαρα

Την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 10.30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Λευκάρων ολοκληρώνεται ο κύκλος πολιτικών συγκεντρώσεων της ηγεσία της ΕΔΕΚ με μέλη και φίλους του κόμματος με κύριο στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση εισηγήσεων από την πλευρά των μελών και των φίλων για την πορεία της ΕΔΕΚ για τις προσεχείς προεδρικές εκλογές.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εισήγηση από την πλευρά του Προέδρου που θα αποτελεί συνόψιση των θέσεων που εκφράστηκαν στις επαρχιακές συγκεντρώσεις.

Θα ακολουθήσει διάλογος με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

Η συγκέντρωση θα ολοκληρωθεί με την συνόψιση των κατευθύνσεων που θα προκύψουν μέσα από τις εισηγήσεις και τοποθετήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.