Έκλεψε όλα τα χρήματα της ταμειακής μηχανής φαρμακείου - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

Έκλεψε όλα τα χρήματα της ταμειακής μηχανής φαρμακείου - Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 29 και 25 ετών για υπόθεση διάρρηξης φαρμακείου, κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας. 


Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, σχετικά με χθεσινή διάρρηξη φαρμακείου και κλοπή χρηματικού ποσού, σύμφωνα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, έχει χρησιμοποιηθεί συγκεκριμένης μάρκας αυτοκίνητο για την διάπραξη του αδικήματος, το οποίο εντοπίστηκε χτες στις 18:00 το απόγευμα από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας να βρίσκεται σταθμευμένο σε απόμερη περιοχή του χωριού Κοίλη.

Τα ανευρεθέντα εντός του οχήματος μεταφέρθηκαν στην Αστυνομία με σκοπό να ερευνηθούν, πρόσθεσε ο κ. Νικολάου.

Από περαιτέρω εξετάσεις δημιουργήθηκαν υποψίες εναντίον προσώπου που διαμένει στην ίδια περιοχή, η κατοικία του οποίου ερευνήθηκε και ο ίδιος ανακρίθηκε, συνέχισε.

Ακολούθως στην κατοχή του ανεβρέθηκαν χαρτονομίσματα, συρτάρι ταμειακής μηχανής - η κλοπή του οποίου είχε καταγγελθεί από το φαρμακείο - πέντε πλήρη φυσίγγια και μικρή ποσότητα κάνναβης.

Στην κατοικία που ερευνήθηκε εντοπίστηκε και δεύτερο πρόσωπο. Τα δύο πρόσωπα, ηλικίας 29 και 25 ετών, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE